content header

In dienst komen bij SBOH

Je gaat – binnenkort – beginnen met jouw opleiding. De komende jaren zijn wij jouw werkgever. Als werkgever willen wij ervoor zorgen dat jij je zo goed mogelijk kunt concentreren op jouw opleiding. Daarom zorgen wij onder meer voor passende arbeidsvoorwaarden, denken mee over werk-privébalans en hebben wij aandacht voor een veilige werkomgeving.

Dit moet je doen om in dienst te komen

  • Je ontvangt een e-mail met een link naar onze portal en je gebruikersnaam om in te loggen. In de portal doe je het volgende:
    • Jouw gegevens aanvullen of wijzigen. Ga daarvoor naar de optie ‘gegevens voor dienstverband’.
      Je kunt hier ook aangeven dat je gepromoveerd bent om zo in aanmerking te komen voor een hogere inschaling. Ook kun je hier aangeven of je een lidmaatmaatschap of abonnement wilt.
    • Jouw arbeidsovereenkomst accepteren. Ga daarvoor naar de optie ‘contract accepteren’.

Doe dit binnen 14 dagen nadat je de e-mail ontvangen hebt.

  • ID-verificatie; je ontvangt van de organisatie Datachecker een e-mail en een sms-bericht met een identificatieverzoek. Je voert vervolgens de ID-verificatie online uit.  Kijk voor meer informatie bij de ‘handige downloads’.
  • Schrijf je in in het opleidingsregister van de RGS als je dat nog niet hebt gedaan.

Dit kun je aanvragen als je aan de voorwaarden voldoet

Jouw arbeidsovereenkomst is opgesteld op basis van onze algemene arbeidsvoorwaarden die op alle aios van toepassing zijn. Wat niet is opgenomen, zijn arbeidsvoorwaarden die specifiek voor jou gelden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hogere inschaling op grond van ervaringsjaren of parttime gaan werken. Nadat je je arbeidsovereenkomst hebt geaccepteerd kun je de aanvragen hiervoor in de portal aanmaken.

Overige informatie

Handige downloads en links

Op de hoogte blijven van SBOH?

Meld je aan voor SBOH-nieuws!